Informatie1

Welkom op de CMH Informatie Pagina's


 

Drumfanfare

Informatie

Colorguard

Informatie

Majorette

Informatie

Jong CMH

Informatie

Lid worden

Ben jij muzikant,
of wil je dit worden?
Ben jij danser, of wil je dit leren?

Lid worden groepje

Kom dan eens kijken
bij één van onze groepen
Klik hier voor info en lestijden.

Word lid


 

Steun CMH

Vriendenloterij cmhlogozw

en maak kans op geweldige prijzen
Klik hier:

CMH Menaldum is een bloeiende muziekvereniging uit het dorp Menaldum, vlakbij de Friese hoofdstad Leeuwarden, die volop plezier biedt aan jong en oud. De vereniging is opgericht in 1957 als drumband en bestaat tegenwoordig uit 3 verschillende onderdelen. Drum- en Showfanfare, Color Guard en Majorette met een totaal van ongeveer 80 leden.

De inmiddels tot Drum- en Showfanfare uitgegroeide drumband bestaat uit een enthousiaste groep mensen tussen de 12 en 65 jaar en verzorgt de muzikale begeleiding van optochten tijdens dorpsfeesten en andere festiviteiten. Ook nemen zij ieder jaar deel aan concoursen uitkomend in de 2e divisie en verzorgen ze optredens en street parades tijdens jubilea en avond4daagsen. Hun repertoire bestaat uit moderne, populaire blaasmuziek in combinatie met gevarieerd slagwerk. Gezelligheid en teamspirit staan hoog in het vaandel evenals het streven naar goede resultaten. Onder de bezielende leiding van dirigent Jan Zoodsma hebben zij de afgelopen jaren een goede reputatie opgebouwd bestaande uit verdienstelijke prestaties.

Sinds 2016 bestaat de instructie uit Benjamin Veldhuizen en Jurian Kampstra en hebben wij als drumfanfare een nieuwe uitdaging ontdekt in de muziek, namelijk ‘Show’.

J51 - CMH Thumbs Gallery (Drumfanfare)

CMH Menaldum wit met url transparant

Drumfanfare - Colorguard - Majorettes
Opleidingen (Muziek-Show-Dans)
telefoon: 06-40403999